Een boomstam salontafel: een rustieke gezinsplek — Mother Nature

Een boomstam salontafel: een rustieke gezinsplek

Lekker op zaterdagmiddag een spelletje spelen met de hele familie, of juist een gezellige borrel met vrienden op de bank. Geen van deze leuke activiteiten kan zonder een belangrijk element van de kamer: de salontafel. Salontafels zijn het epicentrum van gezelligheid in het woongedeelte van je huis. Daarom is het belangrijk dat je een salontafel uitzoekt die goed past bij het gebruik en sfeer die jij voor ogen hebt.

Bij Mother Nature hebben we een groot assortiment aan tafels, met verschillende onderstellen en met tafelbladen van allerlei formaten.

Heb jij al een formaat in gedachten dat goed past in je woonkamer? Neem dan contact met ons op en dan weten we precies waar we je mee naar toe moeten nemen in de showroom.

Een boomstam salontafel is een natuurproduct

Een boomstam salontafel is veelzijdig en creëert een prachtig effect in de huiskamer. Onze salontafels worden gemaakt van Suar hout , een massieve en duurzame houtsoort met een natuurlijke structuren. In combinatie met een onderstel van metaal of stoelen met een metalen frame, krijg je zo een prachtig modern effect.

Voor alle houten producten die wij verkopen, gebruiken we Suar hout, een snelgroeiende houtsoort. Deze houtsoort geeft een prachtige rustieke en robuuste look. Al onze boomstam salontafels hebben daarom ook een unieke vorm; een ronde of ovale tafel is een optie, maar ook een rechthoekige variant is beschikbaar. Daarom passen onze salontafels ook overal bij.

De doorsnede en de kleur van een salontafel verschilt per blad. Omdat een boomstam salontafel een natuurproduct is, is het daarom belangrijk dat je de juiste afwerking kiest. Denk bijvoorbeeld aan het aflakken van de boomstamtafel om het te beschermen tegen de stootjes die het blad ongetwijfeld gaat krijgen.

Leuk om te weten: voor elke boomstam die we gebruiken voor een tafel, planten we een nieuwe boom in Indonesië bij onze leverancier. Zo dragen we weer bij aan de bebossing!

Een bijzettafel gemaakt van een boomstam

Bijzettafels zijn ook ideale meubelstukken om een boomstam van te maken. Deze mini-boomstamtafels zijn prachtige (en handige) eyecatchers naast de bank of naast het bed. Je kunt een bijzettafel gebruiken voor naast je bed, maar ook in de woonkamer om bijvoorbeeld een mooie lamp of vaas op te zetten. Foto’s doen het ook altijd heel goed op bijzettafels.

Kortom, het is echt een mooi sfeer object maar kan ook een functie hebben.

Volledige assortiment vind je in de showroom

Heb je al een idee waar je zo’n mooie boomstam salon- of bijzettafel neer kunt zetten in huis? Of heb je al grandioze plannen met de familie om een leuke spelavond te organiseren en gebruik te maken van een salontafel?

Kom dan langs in de showroom en kies jouw perfecte tafel uit. Vanwege het unieke design van alle tafels maak je de beste keuze als je langskomt en zelf alles bekijkt. Daarom hebben we het assortiment ook niet te koop online, maar alleen in de showroom, in Almere.

En geen zorgen, wij helpen je van A-Z. Met goed advies, gezelligheid én lekkere koffie.

Heb je nog vragen over de tafels, het hout of over een van onze andere producten? Dan kun je altijd van te voren nog even contact met ons opnemen en dan helpen we je graag.

Je bent van harte welkom om langs te komen in de showroom. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.