Een boomstam salontafel: een rustieke gezinsplek — Mother Nature

Een boomstam salontafel: een rustieke gezinsplek

Lekker op zaterdagmiddag een spelletje spelen met de hele familie, of juist een gezellige borrel met vrienden op de bank. Geen van deze leuke activiteiten kan zonder een belangrijk element van de kamer: de salontafel. Salontafels zijn het epicentrum van gezelligheid in het woongedeelte van je huis. Daarom is het belangrijk dat je een salontafel uitzoekt die goed past bij het gebruik en sfeer die jij voor ogen hebt.

Bij Mother Nature hebben we een groot assortiment aan tafels, met verschillende onderstellen en met tafelbladen van allerlei formaten.

Heb jij al een formaat in gedachten dat goed past in je woonkamer? Neem dan contact met ons op en dan weten we precies waar we je mee naar toe moeten nemen in de showroom.

Een boomstam salontafel is een natuurproduct

Een boomstam salontafel is veelzijdig en creëert een prachtig effect in de huiskamer. Onze salontafels worden gemaakt van Suar hout , een massieve en duurzame houtsoort met een natuurlijke structuren. In combinatie met een onderstel van metaal of stoelen met een metalen frame, krijg je zo een prachtig modern effect.

Voor alle houten producten die wij verkopen, gebruiken we Suar hout, een snelgroeiende houtsoort. Deze houtsoort geeft een prachtige rustieke en robuuste look. Al onze boomstam salontafels hebben daarom ook een unieke vorm; een ronde of ovale tafel is een optie, maar ook een rechthoekige variant is beschikbaar. Daarom passen onze salontafels ook overal bij.

De doorsnede en de kleur van een salontafel verschilt per blad. Omdat een boomstam salontafel een natuurproduct is, is het daarom belangrijk dat je de juiste afwerking kiest. Denk bijvoorbeeld aan het aflakken van de boomstamtafel om het te beschermen tegen de stootjes die het blad ongetwijfeld gaat krijgen.

Leuk om te weten: voor elke boomstam die we gebruiken voor een tafel, planten we een nieuwe boom in Indonesië bij onze leverancier. Zo dragen we weer bij aan de bebossing!

Een bijzettafel gemaakt van een boomstam

Bijzettafels zijn ook ideale meubelstukken om een boomstam van te maken. Deze mini-boomstamtafels zijn prachtige (en handige) eyecatchers naast de bank of naast het bed. Je kunt een bijzettafel gebruiken voor naast je bed, maar ook in de woonkamer om bijvoorbeeld een mooie lamp of vaas op te zetten. Foto’s doen het ook altijd heel goed op bijzettafels.

Kortom, het is echt een mooi sfeer object maar kan ook een functie hebben.

Volledige assortiment vind je in de showroom

Heb je al een idee waar je zo’n mooie boomstam salon- of bijzettafel neer kunt zetten in huis? Of heb je al grandioze plannen met de familie om een leuke spelavond te organiseren en gebruik te maken van een salontafel?

Kom dan langs in de showroom en kies jouw perfecte tafel uit. Vanwege het unieke design van alle tafels maak je de beste keuze als je langskomt en zelf alles bekijkt. Daarom hebben we het assortiment ook niet te koop online, maar alleen in de showroom, in Almere.

En geen zorgen, wij helpen je van A-Z. Met goed advies, gezelligheid én lekkere koffie.

Heb je nog vragen over de tafels, het hout of over een van onze andere producten? Dan kun je altijd van te voren nog even contact met ons opnemen en dan helpen we je graag.

Je bent van harte welkom om langs te komen in de showroom. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.

\
Linda Jacobs
Zeer klantvriendelijk, mooie tafelbladen, afspraken worden keurig nagekomen, tafel is prachtig afgewerkt, frame op verzoek op maat gemaakt voor een lagere tafel en service na levering eveneens goed. Al met al zeer blij met de tafel en de service.
\
Pascal Besselsen
Een hele mooie boomstam tafel gekocht bij Mother Nature! Ik was verrast met het brede assortiment. Vooral de suar bladen en metalen onderstellen. Bovendien hebben ze alles op voorraad en waren ze vriendelijk genoeg om mij meteen te helpen.
Ik kan dit zeker aanraden!
\
Nadalrz
Ik heb laatst een tafel besteld van hard-hout, Erg stabiel van goede kwaliteit en een coccurerende prijs. Snel algeleverd. Als ik meer meubels nodig heb ga ik hier zeker weer langs.
\
Paddy Rynders

Walked in to look for a table and were amazed at the choice. Friendly and knowledgeable staff. Tables are Suar wood, imported from Indonesia and trees are replanted. Ordered a beautiful table for a great price. Definitely worth visiting.

\
Chinali Shukla

We shopped few aesthetics from this shop with great deals, the owner of the shop was really helpful and offered us good deal. He has very unique collection, one must definitely visit their shop for unique aesthetics. I am so happy we shopped few unique aesthetics from him.

\
Dewy van Vugt

Super mooie boomstamtafels! Je wordt hier goed geholpen, over alles geïnformeerd, vriendelijk personeel, welkom en de kwaliteit ziet er super uit!! Zoek je een boomstamtafel dan is dit zeker een aanrader!

\
Frank Jacobs

Super mooie zaak met heel veel sortering aan mooie tafelbladen,
Heel vriendelijk personeel, Een hele goede uitleg, en je hebt alle tijd om goed te zoeken!
Ze zijn zeer geduldig,
Ik zou een ieder aanraden om een kijkje te gaan nemen!
Echt top!

\
Joey Brammer
Geweldige mensen, prachtige producten en een uitmuntende service.
Bedankt
\
Lisa Cavoli
Super goede service, vriendelijk personeel en super mooie spullen echt een aanrader, super mooie tafel en barkrukken rijker 👌🏼🙏🏼
\
Haydee Hop – Alvarez Marzo

Prettig ontvangen en deskundig geadviseerd mbt een Suar boomstamtafel 180cm. Mooie tafel uitgezocht en zeer tevreden over!

\
Astrid Nederveld

Goed bedrijf. Nemen de tijd voor je. Denken goed mee. Zijn vriendelijk in de omgang.

\
Richard van der Schild

We zijn super vriendelijk geholpen en goed advies.
We zijn erg blij met deze spullen echt top!!!!

\
Steven Bauer
Goede service en er wordt goed meegedacht. Erg mooie natuurlijke producten. Wij zijn tevreden!
\
Lida van Dijken
Vriendelijke, behulpzame medewerker heeft ons goed geholpen aan een prachtige tafel!!
\
Iboss Yildirim

Snelle reactie, geweldige service.

\
MrGerard1954able

Mooie zaak met zeer veel keus!

\
Ilonka kruyt

Wat een mooie zaak. Je wordt goed geholpen en geadviseerd.

\
Dave Ruiters

Zeer leuke winkel!! Aanrader om wat te kopen!!

\
Dennis Smit
Super goed geholpen door medewerker nam de tijd om de geschikte eettafel te vinden en salontafel.
Dikke 10 raad Mother Nature zeker aan. Super mooi kwaliteit
\
Momere M0mere
Leuke winkel met erg mooie spullen, Waande me even in Bali 🤩. Vriendelijk medewerkers!
\
Rob & Claudia

Een walhalla in echte boomstaltafels.
Je wordt geduldig en vakkundig geholpen met een keuze te maken in het ruime assortiment.