Waskommen — Mother Nature

Waskommen

Indonesië is een land met vele schatten zo komen ook onze rivierstenen waskommen hier vandaan. Ze worden met de hand gevormd en geslepen. Daardoor zijn alle waskommen die wij verkopen uniek. Dit creëert een mooie, natuurlijke sfeer in een badkamer of toiletruimte. Bij Mother Nature kun je rivierstenen waskommen in verschillende groottes aanschaffen (tot 60 cm breed), voor 59,95,-.

Daarmee zijn we de goedkoopste aanbieder van Nederland. Naast rivierstenen waskommen hebben wij ook waskommen van onyx. De onyx waskommen worden nauwkeurig gehouwen uit deze mineraalsoort. Omdat onyx bestaat uit verschillende elementen (nesosilicaten), ontstaat er een gelaagde structuur. De verschillende lagen van onyx worden heel mooi zichtbaar bij veel licht en dit komt uiteraard mooi naar voren in een badkamer.

Verder hebben wij ook waskommen van versteend hout. Versteend hout ontstaat wanneer hout jaren- en eeuwenlang modder, zand, aarde maar ook as en lava over zich heen heeft gekregen. Daardoor versteent het hout en blijft het intact, onder een laag van waardevolle mineralen. De jaarringen van het hout blijven op deze manier zichtbaar. Wat een prachtig authentiek effect creëert.

Bekijk hieronder de galerij van de verschillende soorten waskommen of bezoek onze showroom om ze eens goed te bekijken. Wij zetten een lekker kopje koffie voor je klaar en dan nemen we je mee door onze volledige collectie.

Wil je meer weten over de natuurstenen waskommen? Neem dan contact met ons op.

Stel uw vragen